dimarts, 22 de novembre de 2011

Us presentem la nostra empresa venivinilvinci

La personalització dels espais on ens movem és essencial per sentir-nos-hi còmodes. A venivinilvinci ens dediquem a dissenyar i comercialitzar vinils per a complir aquesta finalitat. La nostra oferta no es queda en la simple decoració, es complementa amb elements educatius, didàctics i culturals.

És sabut que quan es rep un estímul visual de forma repetida s’acaba assimilant sense cap esforç. Adequar els espais on ens movem habitualment creant entorns agradables i útils, els optimitzarà per enriquir-nos aprenent. Decorar finestres, parets, sostres o mobles amb imatges que, a més de embellir-los ens enviïn missatges formatius, completarà el nostre coneixement sense cap esforç afegit

Un exemple clar el tindríem en l’habitació dels fills: Si la decorem amb una reproducció atractiva del sistema solar aconseguirem que aprenguin els planetes sense adonar-se’n. A la vegada, l’habitació esdevindrà un espai agradable i personalitzat.


L’objectiu final de venivinilvinci és establir una sinèrgia entre la voluntat de decorar un espai i la intenció de generar una via d’aprenentatge natural.

El nostre lema és quan miro que em faig gran  resumeix aquesta filosofia: els impactes visuals incentiven el nostre creixement personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada