dijous, 26 de gener de 2012

Els Castellers a venivinilvinci


Declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, els Castellers han esdevingut una de les manifestacions capdavanteres en la cultura popular del nostre país. Sovint es pensa que adjectivar la paraula cultura amb l'afegit popular és donar-li un caire menys seriós. La primera i la mare de qualsevol manifestació cultural és la que surt del poble. La Cultura Popular és la base en la que es sustenta la identitat d'un país.


A venivinilvinci sempre hem cregut en la difusió i el recolzament a tota manifestació cultural tradicional i per això hi destinem una categoria. Hi anirem afegint elements, tot tractant de combinar la decoració, amb la fidelitat al que es representa i l'aportació d'un missatge formatiu.


Els valors de solidaritat, treball en conjunt i esforç, eix de la feina castellera, es poden veure representats en els nostres espais habituals de treball, d'oci o a la llar, tot recordant-nos que la força i l'empenta ens portaran a aconseguir els nostres objectius. 
Esperem que en aquest nou vinil dels Castellers hi veieu reflectits els valors del nostre país i també els de venivinilvinci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada