dilluns, 16 de juliol de 2012

Fireta de les Santes. No us la podeu perdre!

S'acosta la Festa de les Santes. 
Mataró espera la seva Festa Major amb la intensitat de cada any i aquest 2012 més encara. Necessitem Festa Major, necessitem Santes per tornar a sentir que no tot és crisi i que hi ha un munt d'activitats que ens conviden a gaudir en companyia de les nostres veïnes i els nostres veïns.
Com és ben conegut, hi ha tota una sèrie d'articles relacionats amb la Festa de les Santes en els que els elements més destacats de la Festa prenen les més diverses formes perquè ens els puguem endur a casa i tenir-los amb nosaltres tot decorant els nostres espais habituals.
Enguany, l'Ajuntament de Mataró facilitarà que tothom pugui veure tots els productes que comentem en una sola passejada pel centre de la ciutat. Al davant de Can Palauet hi trobareu la Fireta de les Santes 2012. Fins a 25 carpes en les que podreu veure de prop aquelles peces que sempre heu tingut intenció de comprar perquè voldríeu tenir-les a casa vostra o regalar-les a les vostres persones més properes.


La fira romandrà oberta dimecres 18, dijous 19 i divendres 20 de les 6 de la tarda a les 9 del vespre. Dissabte 21 i diumenge 22, la fira obrirà de les 11 del matí a quarts de dues del migdia i de 6 de la tarda a les nou del vespre.

Nosaltres, venivinilvinci, hi participem amb els vinils decoratius del gegant Robafaves i la Geganta i el dels Castellers Capgrossos.

Recordeu que els vinils són fàcils d'aplicar; no deterioren la paret, vidre, armari o mirall on es col·loquen; són respectuosos amb el medi ambient; donen un nou aire decoratiu a casa nostra i, com a darrer punt sense ser el menys important, ens ajudaran a tenir ben presents les nostres festes durant tot l'any.

Us adjuntem ara dos vídeos curts en els que veureu algunes aplicacions dels nostres vinils. Us animeu a fer la vostra?
video

Diverses aplicacions del vinil dels Castellers Capgrossos de Mataró


video

Diverses aplicacions del vinil d'en Robafaves i la Geganta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada