divendres, 16 de novembre de 2012

Una taula periòdica que ens ajuda a descobrir...

Bon dia!
Feia un parell de mesos que no escrivíem res al Blog. Ens sap greu, sovint resulta ben cert allò que les coses urgents no deixen temps per a les importants i la feina del dia a dia, benvinguda sigui! no ens deixa estones lliures per mantenir la comunicació amb vosaltres. Però d'avui no passa!.

Alguns clients ens demanen que seguim amb el costum que teníem de comentar els dissenys dels nostres vinils i no han estat pocs els que ens diuen que parlem de la nostra Taula Periòdica dels elements químics. Fem-ho.

Encara que molts la coneixeu, primer la presentarem. Aquesta és la Taula Periòdica que la Lourdes Bigorra, sòcia directora creativa, va dibuixar per la col·lecció de vinils de ciència de venivinilvinci.La distribució d'una Taula Periòdica és la que és. La marca la ciència i no es pot canviar, però la Lourdes ha decidit incloure a cada cel.la el dibuix d'alguna cosa que conté l'element en concret.
Fins i tot químics titulats han descobert coses!L'ús de la tècnica de vinyetes li dóna a la nostra Taula Periòdica un caire desenfadat que la fa adient tant per a espais educatius, com per a d'altres més relacionats amb el lleure. Per descomptat, pot decorar molts racons de casa nostra i sens dubte, ens ajudarà a conèixer millor tot el que ens envolta.

 


Per cert... la tenim en català, castellà i anglès!

Com sempre, podeu veure tota la col·lecció de vinils decoratius, pràctics i educatius a www.venivinilvinci.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada